Οδός Μανώλη Ζούλια στον Φυροπόταμο

Στις Πλάκες την Κυριακή 10 Ιουνίου με την παρουσία του Δημάρχου Μήλου και αρκετών συμπολιτών  ,έγινε η ονοματοδοσία στο δρόμο προς Φυροπόταμο σε μνήμη Μανώλη Ζούλια.

“Συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα για να αποτίσουμε έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Μανώλη τον Ζούλια. Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο Μανώλης. Οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια του, οι φίλοι του θα τον έχουν για πάντα στην καρδιά τους. Θα τον έχουμε για πάντα στη μνήμη μας όλοι εμείς στο χωριό του στις Πλάκες, στη γειτονιά του τον Φυροπόταμο. Θα τον θυμόμαστε πάντα εμείς στην Πλακιώτικη Ένωση, το σύλλογο των Πλακών , το σύλλογο του Μανώλη. Θα τον θυμόμαστε όλοι γιατί  ήταν ο δικός μας Μανώλης, αυτός που ήταν φρόντιζε για όλους και όλα. Για τους δικούς του ανθρώπους, το χωριό του, τη γειτονιά του.

Σήμερα δέκα χρόνια μετά συγκεντρωθήκαμε εδώ για να αφήσουμε στην ιστορία το όνομα του Μανώλη. Να δώσουμε το όνομα του στο δρόμο για το βουνάλι του Φυροποτάμου που ανοίχτηκε χάρις στις δικές του προσπάθειες.  Προσπάθειες χρόνων μαζί με το σύλλογο των Πλακών που ο Μανώλης ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με τον Δήμο Μήλου και τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Ψαθά που έδωσε όλη την στήριξη του για την αγορά του οικοπέδου και την διάνοιξη αυτού του δρόμου.

Ο δρόμος αυτός, η οδός Μανώλη Ζούλια θα σε κρατά για πάντα κοντά μας Μανώλη.  Εκεί που σου ταιριάζει, στην θύμησή μας, στην καρδιά μας”.

 

 

 

SHARE