To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς λουκουμάδες κολοκυθιού με φρέσκο δύοσμο !

Για αυτή την εβδομάδα ο σεφ Βσίλης Παπικινός προτείνει λουκουμάδες κολοκυθιού με φρέσκο δύοσμο.

ΥΛΙΚΑ

4 -5 κολοκύθια πράσινα τριμμένα στον τρίφτη (ψιλό τρίψιμο)

300 γρ.Φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)

Αλάτι

Πιπέρι

1 μεγάλο κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο

Φρέσκος δύοσμος (2 κουταλιές περίπου) ψιλοκομμένος

Νερό (περίπου 1 φλυτζάνι)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε λίγο -λίγο το νερό μέχρι να δημιουργηθεί μία ρευστή πάστα (χυλός) και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι για να προσθέσουμε το μείγμα στο λάδι .Γυρνάμε τακτικά τους λουκουμάδες με λαβίδα μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και να είναι τηγανισμένοι εσωτερικά.

SHARE