Μετάλλια και διακρίσεις στα “Αστέρια” της Μήλου !

Διακρίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο στους αθλητές της Μήλου.

Χρυσό μετάλλιο για την 16χρονη ρίπτρια του Πανναξιακού Ιωάννα Μάλλη στο αγώνισμα του ακοντισμού Κορασίδων με επίδοση 46,18 στην Τρίπολη στις 5/5 2018. Να θυμίσουμε ότι η Μηλιά πρωταθλήτρια ανήκει στα κλιμάκια της Εθνικής Κ-18 και μεγάλος στόχος αποτελεί η συμμετοχή της στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

“SIFNOS RUN 2018” στην Σίφνο  6-5-2018

Χρυσό μετάλλιο με ρεκόρ διαδρομής για την μόλις 13χρονη Μηλιά αθλήτρια του Πανναξιακού  Κέλλυ Λιβανίου  στα 5000 μέτρα κατηγορίας Γυναικών. Η Κέλλυ που διανύει μια καταπληκτική χρονιά με μεγάλες επιτυχίες σε σημαντικούς αγώνες αποστάσεων όπως  στα 5000 μ στον Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στον ημιμαραθώνιο  στην ίδια απόσταση  που κατετάγη στην πρώτη θέση της κατηγορίας της  Κ-15.

Ασημένιο μετάλλιο και 2η θέση στον ίδιο αγώνα και για την Ασημίνα Βαμβούνη επίσης αθλήτρια του Πανναξιακού. Απίστευτη επιτυχία να είναι δύο Μηλιές αθλήτριες στα υψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου  σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση  όπως  το «SIFNOS RUN»  που καλύφθηκε και τηλεοπτικώς.

Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Νοτίου   Αιγαίου στην Ρόδο 12-13/5/2018

Χρυσό μετάλλιο για την 16χρονη σπρίντερ Αφροδίτη Λιβανίου στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4 χ 100 με την ομάδα του Πανναξιακού.  Και μόνο το γεγονός ότι η Αφροδίτη έτρεξε ως συναθλήτρια  με την Πρωταθλήτρια  Ελλάδος στα 100μ, 200μ, και 400μ  και με διεθνείς διακρίσεις Μαρία Μπελιμπασάκη  αποτελεί μια ανεπαναληπτη  επιτυχία .

Ασημένιο μετάλλιο  για τον 16χρονο άλτη του ΑΟ Μυκόνου Χρήστο Ντούλα ο οποίος με την πολύ αξιόλογη επίδοση 13,38 στο άλμα τριπλούν που αποτελεί και όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατετάγη στην δεύτερη θέση πίσω από τον Πρωταθλητή Ελλάδος Κατραμάδο Νικόλαο. Επίσης με επίδοση 6,25 που αποτελεί και όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο άλμα σε μήκος κατετάγη τέταρτος.

Χάλκινο μετάλλιο και για την 16χρονη  Αγγελική Βαμβούνη του Πανναξιακού  που κατετάγη στην τρίτη θέση στο αγώνισμα των 400μ.

Αγώνες στίβου «Αμεινίας ο Παλληνεύς 2018»  στην   Παλλήνη 19-5-2018

Δύο χάλκινα μετάλλια με επίτευξη νέων ατομικών ρεκόρ κέρδισε η πολυτάλαντη 15χρονη Μηλιά αθλήτρια του Πανναξιακού Μαρία Μάλλη στους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν στην Παλλήνη με την συμμετοχή πλήθους σωματείων από όλη την Ελλάδα. Η Μαρία με επίδοση  13,06 στα 80 μέτρα με εμπόδια και 5,12 στο άλμα σε μήκος όχι μόνο κατετάγη και στα δυο αγωνίσματα στην Τρίτη θέση  αλλά παράλληλα πέτυχε και τα όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  της κατηγορίας Παγκορασίδων.

Όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  και για την πολλά υποσχόμενη 14χρονη αθλήτρια Πηνελόπη Τουρλάκη . Η Πηνελόπη η οποία είναι για  δυο συνεχή χρόνια  πρωταθλήτρια Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων με  την σπουδαία  επίδοση 44,60 κατετάγη στην  έκτη θέση στα  300μ.

 

 

 

 

 

 

 

SHARE