To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς ρεβυθοσαλάτα με πρόβειο γιαούρτι

Ένα καλοκαιρινό πιάτο προτείνει ο σεφ Βασίλης Παπικινός. Ρεβυθοσαλάτα με πρόβειο γιαούρτι.
ΥΛΙΚΑ
250γρ. Ρεβύθια
1/2 πιπεριά κόκινη
1/2 πιπεριά πράσινη
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
250 γρ.πρόβειο η κατσικίσιο γιαούρτι
Λίγο μαιντανό
1/2 πορτοκάλι χυμός και ξύσμα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο φρέσκια ματζουράνα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε κρύο νερό για τουλάχιστον 5 ώρες .Τα βράζουμε χωρίς όμως να παραβράσουν και λιώνουν . Αφούν κρυώσουν τα προσθέτουμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί και το αφήνουμε για μισή ώρα τουλάχιστον  στο ψυγείο πριν το καταναλώσουμε.

SHARE