Με 5 μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του “ΙΕΡΑΚΑ” στη Μήλο

Με 5 μετάλλια  3 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο) στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ιέρακα από το Πανκυκλαδικό Πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων Κ18 που διεξάχθηκε στις 21-22/4 στην Νάξο.

Στα 200 μέτρα Κορασίδων σε μια κούρσα με έντονο συναγωνισμό μέχρι τα τελευταία μέτρα νικήτρια αναδείχθηκε η Νταϊάνα Μπαλιου που εκτός από το χρυσό μετάλλιο κέρδισε και τις εντυπώσεις καθώς ανήκει σε μικρότερη κατηγορία και επικράτησε σε κορίτσια 3 χρόνια μεγαλύτερα!!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και το δεύτερο κορίτσι της αποστολής, η Εύη Ξυδού( που ανήκει επίσης σε μικρότερη κατηγορία) αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (8 μποφόρ αέρα) τερμάτισε με τον πολύ καλό χρόνο 6.01 στα 1500 μέτρα κορασίδων.

Στα αγόρια της αποστολής τώρα, ο Ιωάννης Σκαρώνης επικράτησε στα 1500 μέτρα Παίδων σε μια δύσκολη κούρσα που συμμετείχε και ο Παριανος πρωταθλητής και 2ος στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες.  Ο Ιωάννης την 2η μέρα των αγώνων έλαβε μερος και στα 800 μέτρα παίδων τερματίζοντας 2ος.  Στο ίδιο αγώνισμα των 800 μέτρων έλαβε μέρος και ο Παναγιώτης Κρομμύδας(Από μικρότερη κατηγορία και αυτός) κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο .

Ο προπονητής του Ιέρακα Μανώλης Μουστάκας θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Κ16 και Κ18 για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια που κάνουν όλη την χρονιά παρ’ όλες τις δυσκολίες και την κακή κατάσταση του γηπέδου.

SHARE