Η Μηλιά αθλήτρια Ιωάννα Μάλλη στον τελικό του ακοντισμού στο Σχηματάρι

Ιδιαίτερα υψηλό θα είναι το αγωνιστικό επίπεδο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου  Λυκείων στο στάδιο  Σχηματαρίου το οποίο ξεκινάει αύριο και  ολοκληρώνεται την Πέμπτη (19/4) με τα αγωνίσματα των συνθέτων και του βάδην.

Οι εμφανίσεις των νεαρών αθλητών στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν προμηνύουν εξαιρετικές επιδόσεις στο διήμερο της δράσης, σε μια διοργάνωση, όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Κ18 στο Γκιόρ.

Μεταξύ των συμμετεχόντων και η μοναδική  Κυκλαδίτισα αθλήτρια η Μηλιά Ιωάννα Μάλλη η οποία θα συμμετάσχει στον τελικό του ακοντισμού.

Η Ιωάννα μαθήτρια της β΄ τάξης Γενικού Λυκείου Μήλου και  αθλήτρια του Πανναξιακού Α.Ο  προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος   από την β΄ φάση του μαθητικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο στάδιο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά με επίδοση  43,06 ως 2η   και έχει την  5η καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχοντες μαθήτριες  – αθλήτριες Ελλάδος και Κύπρου.

Να  θυμίσουμε  ότι η  Μηλιά αθλήτρια ανήκει στα κλιμάκια της Προεθνικής ομάδος Κ-18,   έχει ρεκόρ 46μ,22εκ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα (Ιούλιος 2017)  όπου είχε κερδίσει το Χάλκινο μετάλλιο, κάτι που επανέλαβε λίγες ημέρες αργότερα και στην διεθνή συνάντηση Ελλάδος – Κύπρου στην Σπάρτη.

 

 

SHARE