Ο Παμμηλιακός ενάντια στον Παναξιακό για την άνοδο στη Γ Εθνική !

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά τα μεγάλα παιδιά του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ κατάφεραν εύκολα να ανέβουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω και να αγωνίζονται το Σάββατο το πρωί στις 8.30 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΗΛΟΥ απέναντι σε ένα πολύ  μεγάλο και ιστορικό σωματείο τον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ για τα play off ανόδου πρός την Γ’ΕΘΝΙΚΗ.

Και για να μην τρελαθούμε τελείως τα παιδιά θα αγωνισθούν όπως αγωνίζονται πάντοτε για τη νίκη απέναντι σε ομάδες τεράστιες όπως ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ και η ΘΥΕΛΑ Σαντορίνης, ομάδες οι οποίες στις τάξεις τους έχουν και αμοιβόμενους ποδοσφαιριστές. Αλλά επειδή τα παιδιά μας έχουν αποδείξει και φέτος αλλά και στο παρελθόν ότι έχουν τεράστια φυσικά και ψυχικά αποθέματα δυνάμεων θα τελειώσουν το πιό όμορφο ταξίδι πανηγυρίζοντας με μια τεράστια νίκη αρχής γενομένης από το Σάββατο το πρωί . Η παρουσία σας απαραίτητη, η ώρα δύσκολη, η βοηθειά σας  όμως  είναι τεράστια και τα παιδιά περιμένουν ένα ζεστό χειροκρότημα !

Νίκος Μάλλης

Την  Κυριακή 15/4 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας πρωταθλήματος Κ14 εναντίων της ομάδας Κ14 του Παμμηλιακού και της Κ14 του Νηρέα Πάρου.

Σας περιμένουμε όλους να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τις ομάδες μας !

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΣ.

 

SHARE