Προβολή κινηματογραφικών ταινιών στο ΕΠΑ.Λ Μήλου

Το ΕΠΑ.Λ Μήλου ανακοινώνει το πρόγραμμα προβολής ταινιών για τον μήνα Φεβρουάριο. Οι  ταινίες θα προβάλλονται στη Βιβλιοθήκη του ΕΠΑ.Λ κάθε Πέμπτη  στις 8.30μ.μ. (εκτός από την επόμενη Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη).

Πρώτη προβολή για το Φεβρουάριο η ταινία “Freedom Writers” του  Ρίτσαρντ Λα Γκραβενέζε,την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 20.30

Υπόθεση: H δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ και ο τιμημένος  με Χρυσή Σφαίρα Πάτρικ Ντέμπσεϊ (“Gray’s Anatomy”), πρωταγωνιστούν σε  αυτή τη δυνατή ιστορία νέων ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει σε ένα  επικίνδυνο αστικό περιβάλλον και μιας καθηγήτριας που θέλει να τους  δώσει αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη: χώρο για να μιλήσουν.
Σε ένα σχολείο που η ρατσιστική αντιμετώπιση και τα περιστατικά βίας  αποτελούν καθημερινότητα, η καθηγήτρια Έριν Γκρούγουελ, έχοντας να  αντιμετωπίσει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδιαφορεί, θα προσπαθήσει  να μετατρέψει το μάθημα της τάξης σε ζήτημα ζωής για τους μαθητές της.  Μέσω της επικοινωνίας και της κατανόησης, οι μέχρι τότε “ανεπίδεκτοι  μαθήσεως” έφηβοι, θα ανακαλύψουν την αξία της ανοχής και θα  προσπαθήσουν να φτιάξουν τις κατεστραμμένες ζωές τους, αλλάζοντας  ολοκληρωτικά τον κόσμο τους.
Η ταινία βασίζεται στο διάσημο μπεστ-σέλερ “The Freedom Writers Diary”.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JhXMJlm852

Πρόγραμμα κινηματογραφικών ταινιών

ΠΕΜΠΤΗ 15/02 20:30 – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΑ.Λ. ΜΗΛΟΥ

«ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΟΥΤΣΙΑ (DESPUES DE LUCIA)»

ΈΤΟΣ: 2012 ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: ΜΙΤΣΕΛ ΦΡΑΝΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Έξι μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του σε τροχαίο, ο Ρομπέρτο και η κόρη του Αλεχάντρα κάνουν ένα μετακομίζουν στην πόλη του Μεξικού. Στο σχολείο, η Αλεχάντρα θα γίνει σταδιακά θύμα Bullying από τη μεριά των συμμαθητών της.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 103′

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΤΕΣΑ’ΙΑ, ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΒΕΓΚΑ

ΠΕΜΠΤΗ 22/02 20:30- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΑ.Λ. ΜΗΛΟΥ

«GOOD WIIL HUNTING»

ΈΤΟΣ: 1997 ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: ΓΚΑΣ BAN ΣΑΝΤ .ΣΕΝΑΡΙΟ: Ο Γουίλ Χάντινγκ εργάζεται ως επιστάτης σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο. Όταν ο καθηγητής μαθηματικών αφήνει μια εξαιρετικά δύσκολη εξίσωση στον πίνακα του διαδρόμου, ο Γουίλ είναι ο μόνος που καταφέρνει να τη λύσει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:126′

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ, ΡΟΜΠΙΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

ΠΕΜΠΤΗ 01/03 20:30- ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΑ.Λ. ΜΗΛΟΥ

«SLUMDOG MILLIONAIRE»

ΈΤΟΣ: 2008 ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΙΛ

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μία μόνο ερώτηση χωρίζει τον Ιδχρονο, μεγαλωμένο στις άθλιες φτωχογειτονιές της Βομβάης, Τζαμάλ Μαλίκ από το να κερδίσει 20 εκατομμύρια ρουπίες στο “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”. Συλλαμβάνεται όμως από την αστυνομία και τώρα πρέπει ν’ αποδείξει πώς απάντησε σε τόσο δύσκολες ερωτήσεις.

ΔΙ ΑΡΚΕΙ A: 120΄

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΝΤΕΒ ΠΑΤΕΛ, ΑΝΙΛ ΚΑΠΟΥΡ

 

SHARE