Τιμητική εκδήλωση για τους αριστούχους απόφοιτους του Γενικού Λυκείου Μήλου

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου « Γ. Ηλιόπουλος», το Γενικό Λύκειο Μήλου οργανώνει τιμητική εκδήλωση για τους αριστούχους  αποφοίτους του υπό τον τίτλο: «ο Δρόμος για την Αριστεία» 2000-2017 θυμόμαστε το παρελθόν μας, ζούμε το παρόν μας, σχεδιάζουμε το μέλλον μας. Το Σχολείο έτσι τιμά τους  Άριστους αποφοίτους του επανεκτιμώντας την πορεία του μέσα στον χρόνο.

Οι εκατοντάδες απόφοιτοί μας, ανάμεσά τους δεκάδες αριστούχοι επιστήμονες και προπτυχιακοί φοιτητές, μεταπτυχιακοί υπότροφοι και διδακτορικοί ερευνητές με καριέρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τιμώνται σε ένα αφιέρωμα στην Αριστεία που στοχεύει στην καλλιέργεια της Άμιλλας, ουσία της παιδευτικής αποστολής του Σχολείου, παρακαταθήκη για το μέλλον του και την Τοπική Κοινωνία.

Ένα μουσικό ιντερμέδιο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μηλίων Τέχνες» και μια φροντισμένη δεξίωση από τον Σύλλογο Γονέων πλαισιώνουν την υπερήφανη αυτοαξιολογική ανασκόπηση του Γενικού Λυκείου Μήλου σε μια διαδρομή 18 ετών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Από την Εκπαιδευτική Κοινότητα του ΓΕ.Λ Μήλου

 

SHARE