Παρουσίαση του τουριστικού marketing της Μήλου σε φοιτητές

Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε., παρουσίασε στους φοιτητές και στους μεταπτυχιακούς των τμημάτων του Τουρισμού του Metropolitan College of Athens στο Μαρούσι, τη στρατηγική, τις βέλτιστες πρακτικές και τις ενέργειες , που γίνονται από τον Δήμο μας και την Κ.Ε.Δ.Ε. για την προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος , με την ευκαιρία ανάληψης των διδακτικών καθηκόντων στο Metropolitan College of Athens του κ. Νότη Μαρτάκη, επιστημονικού συνεργάτη για θέματα Τουρισμού της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε το τουριστικό brand name του νησιού μας «milos phenomenon», τις ομορφιές του, τα αξιοθέατα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, τα Ήθη, τα Έθιμα και τη γαστρονομία μας, αναφέρθηκε  στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, που συμβάλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ο ενθουσιασμός και η δήλωση των φοιτητών ότι γνωρίζουν το νησί μας, από τις προωθητικές ενέργειες που με μεγάλη επιτυχία υλοποιεί η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου μας.

Ζήτησε από όλους να συστρατευτούν στην Εθνική προσπάθεια του Δήμου μας για τον Επαναπατρισμό του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

 

 

SHARE