Οι ομορφιές της Μήλου “κέρδισαν” τους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών

Στις 23 με 25 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ταξίδι γνωριμίας για 5 παραγωγούς ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεόρασης, οι οποίοι συνεργάζονται με μεγάλα studio της Αμερικής και Ευρώπης.
Φροντίσαμε να πάμε σε όλα τα εντυπωσιακά μέρη του νησιού μας. Στο τέλος του ταξιδιού όλοι τους έμειναν ενθουσιαμένοι τόσο απο την φιλοξενεία και την οργάνωση όσο και από την ποικιλομορφία της Μήλου. Θεωρούν ότι υπάρχουν δυνατότητες ώστε να έρθει μια μεγάλη παραγωγή (ή μέρος αυτής) στη Μήλο και σίγουρα η ομορφιά του νησιού τους έδωσε αρκετό υλικό.

Το ταξίδι οργανώθηκε απο το Travel me to Milos με την συμπαράσταση του Δήμου Μήλου και του Δημάρχου Γεράσιμου Δαμουλάκη που μεσολάβησε για την χορηγία των αεροπορικών εισιτηρίων. Ήταν αποτέλεσμα πολύμηνου σχεδιασμού και χρησιμοποιήθηκαν σχετικοί επαγγελματίες στο εξωτερικό ώστε να μπορούν να μας εντωπίσουν και να προσελκύσουν τους κατάλληλους συμμετέχοντες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Aegean Airlines για την προσφορά των αεροπορικών εισιτηρίων, το ταξιδιωτικό γραφείο Αktina Travel Group που ανέλαβε μέρος της φιλοξενείας στην Αθήνα και φυσικά τους παρακάτω αγαπητούς συνεργάτες εντός Μήλου για τις προσφορές τους:
Διαμονή:
– Salt
– Μήλια Γη
– Villa Sosanna
– Ξενοδοχείο Γλαρονήσια
– Mirabelli Studios
Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ και στα καταλύματα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δωρεαν διαμονή:
Ξενοδοχεια: Portiani, Ιππόκαμπος, Θαλασσίτρα, Lagada,
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια: Santa Maria Luxury Suites, Απόλλων, Βουράκης Studios
Διατροφή:
– Εστιατόρια: Μικρός Απόπλους, Ενάλλιον, Ρακόμελο, Αρχοντούλα
– Σνακς: Κιβωτός των Γεύσεων, Alestra
Μεταφορές: Milos Rent
Θαλάσσιες εκδρομές και ναυλώσεις σκαφών:
– Excellent Yachting για την προσφορά ιστοπλοϊκής εκδρομής
– Kounos Marine  για την προσφορά ταχυπλόου σκάφους

Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα στην συνεχή προσπάθεια ανάδειξης της Μήλου όχι μόνο σαν τουριστικό αλλά και κινηματογραφικό προορισμό!

Αντώνης και Γιώργος Μάλλης
Travel me to Milos

SHARE