Τριήμερος εορτασμός της Οσίας Μεθoδίας στην Κίμωλο

Το Εκκλησιαστικό και το Δημοτικό Συμβούλιο Κιμώλου.

Σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις Ιερές Ακολουθίες, στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων της Οσιας Μεθοδίας και στην Εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του “Κάμπου”.

Πρόγραμμα Πανηγύρεως

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

  • Ώρα 19:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου ‘Παναγία Οδηγήτρια’ και Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων και των Χαριτόβρυτων Λειψάνων της Οσιας Μεθοδίας.

Διαδρομή: Παναγία Οδηγήτρια – Κάμπος – Χρυσόστομος – Παναγία Οικονόμου – Παναγία Οδηγήτρια.

  • Ώρα 21:00 μ.μ. Εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία του “Κάμπου”.

Χορηγοί: Δήμος Κιμώλου, Επαγγελματίες και κάτοικοι Κιμώλου.

ΠΕΜΠΤΗ S ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

  • Ώρα 07:30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της “Παναγίας Οδηγήτριας”.
  • Ώρα 18:00 μ.μ. Συγκέντρωση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Οδηγήτριας για τη Μεταφορά των Ιερών Λειψάνων της Οσιας Μεθοδίας, στον Ιερό Ναό Οσιας Μεθοδίας “κελί της Οσιας” όπου θα πραγματοποιηθεί Μέγας Εσπερινός.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

  • Ώρα 07:15 π.μ. Όρθρος Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Οσιας Μεθοδίας “κελί της Οσιας” εν συνεχεία μεταφορά των Ιερών Λειψάνων στον Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου “Παναγίας Οδηγήτριας”.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Παράλληλα με τη συμμετοχή στα θρησκευτικά δρώμενα που περιγράφονται ανωτέρω, οι επισκέπτες της Κιμώλου έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του νησιού μας, τα τοπικά προϊόντα μας, το ασύγκριτο φυσικό περιβάλλον Κιμώλου, τον γραφικό οικισμό του χωριού και τη ζεστή φιλοξενία των Κιμωλιατών.

Σας περιμένουμε!!!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΜΜ.ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

SHARE