Χάλκινο μετάλλιο για την Ιωάννα Μάλλη σε διεθνείς αγώνες στίβου

Με τον καλύτερο δυνατόν   τρόπο έκλεισε η σεζόν για την Μηλιά πρωταθλήτρια του ακοντισμού Ιωάννα Μάλλη που γυμνάζεται στο στάδιο της  Μήλου με τον Περικλή Καβαλιέρο και ανήκει στον ΑΟ Μυκόνου.

Η Ιωάννα μετά την σπουδαία επιτυχία που σημείωσε τον Ιούνιο  με την  κατάκτηση μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π – Κ  στα Τρίκαλα επιλέχθηκε και κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος  κατηγορίας Κ-18 από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Απόστολο Αποστολόπουλο και αγωνίσθηκε στην διεθνή συνάντηση Ελλάδα – Κύπρος που πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη το διήμερο 2-3 Αυγούστου 2017. Στους αγώνες συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο κάτω των 18 ετών.

Με βολή στον ακοντισμό 39,85 η Μηλιά αθλήτρια  κατετάγη 3η κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.  Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο της Ιωάννας  σε διεθνή αγώνα με τα γαλανόλευκα  και όλοι ελπίζουμε ότι στο μέλλον με βάση την ραγδαία εξέλιξη  της  θα  χαρούμε μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις με πρώτο στόχο για το 2018 την επίτευξη ορίου πρόκρισης και συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18  στην πόλη Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Μια απίστευτη αθλητική χρονιά για τους Μηλιούς αθλητές  έφθασε στο τέλος με απολογισμό που θα τον ζήλευαν και οι πιο ιστορικές ομάδες της χώρας. Πέντε Πανελλήνια μετάλλια  ( 2 χρυσά,  2 ασημένια 1 χάλκινο και 1διεθνή χάλκινο) είναι  κάτι πολύ σημαντικό και σπάνιο για αθλητές που γυμνάζονται ακόμη σε χωμάτινο στίβο και ελλιπή αθλητικό εξοπλισμό!!!!

 

 

SHARE