Ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου βράβευσε τους αθλητές του (Photos)

Tα πιτσιρίκια του Ναυτικού Ομίλου Μήλου έκλεψαν την παράσταση στην χθεσινή αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Αδάμαντα. Η μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες με πολύ σκέρτσο και χάρη φανέρωσαν ότι έχουν και ταλέντο για υψηλές διακρίσεις. Όλα τα παιδιά του ΝΟΜ χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν θερμά από πλήθος συμπατριωτών, οι οποίοι παρά το ακατάλληλο της ώρας, 10.00 το πρωί δημιούργησαν μια εξαιρετικά θερμή ατμόσφαιρα.

Έγιναν αγώνες επίδειξης όπου τα παιδιά των πιο μεγάλων ηλικιών έδειξαν έτοιμα για επιτυχίες στην αγωνιστική κολύμβηση. Ανάλογες επιδείξεις έγιναν και από τους ιστιοπλόους, με σκάφη LASER αλλά και windsurf . Οι προπονήσεις όλων των ομάδων του ΝΟΜ ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μόνο τα αγόρια και τα κορίτσια που θα μετάσχουν της ομάδας του ΝΟΜ, η οποία θα αγωνιστεί στις 7-8 Σεπτεμβρίου στην Ιτέα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων, ομίλων ανοιχτής θάλασσας.

Σε όλους τους αθλητές του ΝΟΜ απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και μετάλλια, όπως και στους προπονητές δεν έμεινε παράπονο για τα μέλη της διοίκησης του ΝΟΜ, αφού ο δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης απένειμε αναμνηστική πλακέτα του δήμου Μήλου στον πρόεδρο του ΝΟΜ κ. Ιωάννη Τούρλο.

SHARE