Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα οι σύλλογοι του Πειραιά και Κατακομβών Μήλου

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι Φίλοι των Κατακομβών Μήλου» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2017 τη Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην ταβέρνα olasouvla (Χάϊδου) στο Κερατσίνι.

Πολλοί Μηλιοί και φίλοι γλέντησαν και χόρεψαν με πολύ κέφι. Χαιρετισμό απηύθυναν , η Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» κ. Χρυσούλα Ευριπίδου-Τομπαλίδου, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΜΗΛΟΥ» κ. Εμμανουήλ  Μαρκαντώνης, η Αντιδήμαρχος Μήλου κ. Ζαμπέτα Τούρλου η οποία εκτός από τις ευχές της, μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Μήλου, συνεχάρη τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων για την δραστηριότητά τους και ο Πρόεδρος της  Όμοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων και Πρόεδρος του Συλλόγου Σικινιτών κ. Πασχάλης Συρίγος.  Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων και πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου κ. Εμμανουήλ Νίνος και ο Φοίβος Παρασκευόπουλος, περιφερειακή οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Αιγαίου.-

Το ένα χρυσό φλουρί της πίττας για τον Σύνδεσμο των Απανταχού Μηλίων το κέρδισε η κ. Σαββάκη  Ερασμία και  το δεύτερο φλουρί για τον Πανελλήνιο Σύλλογο «οι Φίλοι των Κατακομβών Μήλου» ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων κ. Αναστάσιος Λιλλής.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μιχάλη Βήχο (Καλημέρα) για την προσφορά των χρυσών φλουριών, τον κ. Μιχαήλ Κωβαίο Αντιπρόεδρο του συλλόγου Ηρακλειωτών για την προσφορά των 40 τεμαχίων ρολογιών μπάνιου και τον κ. Σπύρο Ελευθεριάδη ιδιοκτήτη της ταβέρνας olasouvla (Χαϊδου) για την προσφορά του στη λαχειοφόρο μας, επίσης τον ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση του, το ωραίο φαγητό. Ευχαριστούμε επίσης  όλους τους συμπατριώτες μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και συνέδραμαν οικονομικά τους συλλόγους μας.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ          ΓΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΜΗΛΙΩΝ             «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝΜΗΛΟΥ»

«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ                         ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ

 

 

 

SHARE