Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κίμωλο για την Οσία Μεθωδία

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ΚΙΜΩΛΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Οσίας Μεθωδίας στην Κίμωλο

Μνήμη της Οσιας Μεθοδίας, την εν τη νήσω Κιμώλω ασκητικώς διαλαμφάσης.

Το Εκκλησιαστικό, το  Δημοτικό Συμβούλιο Κιμώλου και το Δ.Σ του Συλλόγου Επαγγελματιών Κιμώλου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις Ιερές Ακολουθίες, στη Λιτάνευση της Ιερός Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων της Οσιας Μεθοδίας και στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιμώλου.

Πρόγραμμα Πανηγύρεως ΤΡΙΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

  • Ώρα 19:00 μ.μ, Μέγας Πανηγυρικός Πολυϊερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου “Παναγία Οδηγήτρια” και Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων και των Χαριτόβρυτων Λειψάνων της Οσιας Μεθοδίας.

Διαδρομή: Παναγία Οδηγήτρια – Κάμπος – Χρυσόστομος – Παναγία Οικονόμου –

Παναγία Οδηγήτρια.

  • Ώρα 21:00 μ.μ. εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία του “Κάμπου”.

Χορηγοί: Δήμος Κιμώλου, Επαγγελματίες και κάτοικοι Κιμώλου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

  • Ώρα 07:30 π.μ. Όρθρος και Πολυϊερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό

της “Παναγίας Οδηγήτριας”.

  • Ώρα 11:00 π,μ. Τελετή ανακήρυξης του Ιδρυτή του Λαογραφικού Μουσείου οε Επίτιμο Δημότη Κιμώλου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Ώρα 17:45μ.μ. Συγκέντρωση στον ιερό Ναό της Παναγίας Οδηγήτριας για τη Μεταφορά των Ιερών Λειψάνων της Οσιας Μεθοδίας, στον Ιερό Ναό Οσιας Μεθοδίας “κελί της Οσιας” όπου θα πραγματοποιηθεί Μέγας Εσπερινός.

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

  • Ώρα 07:15 π.μ. Όρθρος Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Οσιας Μεθοδίας “κελί της Οσιας” εν συνεχεία μεταφορά των Ιερών Λειψάνων στον Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου “Παναγίας Οδηγήτριας”.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Παράλληλα με τη συμμετοχή στα θρησκευτικά δρώμενα που περιγράφονται ανωτέρω, οι επισκέπτες της Κιμώλου έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του νησιού μας, τα τοπικά προϊόντα μας, τα ασύγκριτο φυσικό περιβάλλον Κιμώλου, τον γραφικό οικισμό του χωριού και τη ζεστή φιλοξενία των Κιμωλιατών.

Σας περιμένουμε!!!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΜΩΛΟΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΜΜ.ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

 

SHARE