Η “Sky Express” πετάει στη Σύρο!

H εταιρεία “Sky Express” στις άγονες  γραμμές:

Την Αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σύρου εγκαινιάζει τις επόμενες ημέρες η ελληνική αεροπορική εταιρεία «Sky Express»!

Η καλύτερη ευρωπαϊκή περιφερειακή εταιρεία «Sky Express», η οποία έως τώρα συνέδεε κυρίως τα νησιά της Ελλάδας μεταξύ τους, αποφάσισε να εισέλθει πιο δυναμικά στις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς τα νησιά μας.

Για αρχή έχουν προγραμματιστεί πέντε πτήσεις την εβδομάδα (εκτός Παρασκευή και Κυριακής) στις 08:10 από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και στις 09:15 από το αεροδρόμιο της Σύρου για την Αθήνα, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Η αεροπορική εταιρεία που ξεκίνησε από το Ηράκλειο πριν από 11 χρόνια από πρώην στελέχη της Ολυμπιακής ανακοίνωσε ότι από 1η Οκτωβρίου ξεκινάει εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Κάρπαθο, Σκιάθο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία και Ζάκυνθο, Σάμο, Χίο, Αστυπάλαια και την Σύρο.

Στον προγραμματικό σχεδιασμό της εταιρείας υπάρχει στόχος το καλοκαίρι και ανάλογα με την επιβατική κίνηση, οι πτήσεις να είναι καθημερινές.

Πρόκεται αναμφίβολα για μία πολύ θετική εξέλιξη, η οποία σε συνδυασμό με την εκτός συγκλονιστικού απροόπτου διατήρηση της σύνδεσης με Θεσσαλονίκη και το χειμώνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αναβαθμίζει την αεροπορική σύνδεση της Σύρου.

Παράλληλα, η πιθανή ύπαρξη δύο εταιρειών στην γραμμή Αθήνα-Σύρος (αν φυσικά παραμείνει σε αυτή η Aegean-Olympic Air) αυξάνει τον ανταγωνισμό, ενώ επιπλέον η Sky Express έχει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές (10,2 ευρώ από Σύρο και 30,36 ευρώ από Αθήνα).

Cyclades 24.gr

SHARE