Σύρος: Η… απόβαση των Ρώσων (Video)

“Απόβαση” Ρώσων είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι της Ερμούπολης!

14 ιστιοπλοϊκά σκάφη και περισσότερα από 100 άτομα πλήρωμα, όλοι τους Ρώσοι επιχειρηματίες και VIP επισκέπτες, έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Ερμούπολης, στα πλαίσια του αγώνα Regatta 14 στον οποίο συμμετέχουν. Η υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συριανοί ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο.

Η εν λόγω REGATTA έχει ναυτολογηθεί για λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής μπύρας “ZHIGOULI” η οποία ανήκει στο Ρωσικό Κολοσσό “ZHIGOULI Group”, εταιρεία πασίγνωστη σε παν-Ρωσική εμβέλεια, ακόμη και στις υπόλοιπες Δημοκρατίες της Ομοσπονδιακής Ρωσίας.

          Ο Αντώνιος Μαραγκός, ιδιοκτήτης του Συριανού ταξιδιωτικού γραφείου SYROS TRAVEL, λειτουργεί ως συντονιστής των εκδηλώσεων υποδοχής, μιας και από φέτος έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση του ελληνορωσικού ταξιδιωτικού γραφείου NOMOS TRAVEL,  το οποίο λειτουργεί με αυστηρές οδηγίες από τη Ρωσική εταιρεία η οποία ζήτησε συγκεκριμένες και συγκροτημένες ενέργειες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

 

Η εκδήλωση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που αποφάσισαν από κοινού με την Γενική Διευθύντρια του γραφείου Κα Julia Czerezova.  Οι τομείς συνεργασίας των 2 πλευρών στον θαλλάσιο τουρισμό, όπως συμφώνησαν, δεν θα μείνουν μόνο στην ιστιοπλοία αλλά θα δραστηριοποιηθεί και στις κατάδύσεις. Περαιτέρω διενεργείται προετοιμασία τόσο για γάμους Ρώσων, όσο και η έλευση αθλητών για προετοιμασία στο νησί μας.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο cyclades24.gr

SHARE