29 Μαρτίου, 2024

Ο πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε Φολέγανδρο, Κίμωλο και Μήλο

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βακόνδιος συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Δυτικές και Νότιες Κυκλάδες μετά την Σέριφο και την Σίφνο επισκέφθηκε την Φολέγανδρο.

Ο Γιώργος Βακόνδιος συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού κ. Λευτέρη Βενιό και την νυν αντιδήμαρχο και ήδη εκλεγμένη δήμαρχο κυρία Ευθαλία Παπαδοπούλου καθώς και με εκπροσώπους των επιχειρηματιών του τουρισμού.

Συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και το ακτοπλοϊκό.

Εν συνεχεία ο Γιώργος Βακόνδιος επισκέφθηκε την Μήλο όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, εκπροσώπους της τουριστικής επιτροπής, του λιμενικού ταμείου καθώς και με το Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Μήλου, με επικεφαλής την Πρόεδρο κυρία Στυλιανή Μαρκαντώνη, καθώς και πολλούς φίλους της Ν.Δ. στο νησί.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τουριστικές επιχειρήσεις και τον Ναυτικό Όμιλο Μήλου.

Στην Κίμωλο ο Γιώργος Βακόνδιος μίλησε σε συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κώστας Βεντούρης, ο αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κιμώλου και πολλοί φίλοι της Ν.Δ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι δυνατότητες της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, οι υποδομές και τα προβλήματα λόγω έλλειψης διαχειριστικής επάρκειας του Δήμου.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή