29 Μαρτίου, 2024

Οι ερωτευμένες κυρίες, η κοκαΐνη στην Φολέγανδρο και ο πρώην σύζυγος

Από τα σύννεφα έπεσε γνωστός επιχειρηματίας, όταν η γυναίκα του που τον είχε εγκαταλείψει για τα μάτια μιας άλλης γυναίκας συνελήφθη μαζί με την φίλη της μετά από έλεγχο

Από τα σύννεφα-για δεύτερη φορά-έπεσε γνωστός επιχειρηματίας, όταν η πρώην σύζυγός του που τον εγκατέλειψε για τα μάτια και την καρδιά μιας άλλης γυναίκας συνελήφθη μαζί με την φίλη της πριν από μια εβδομάδα στην Φολέγανδρο με εννιά φιξάκια κοκαϊνης στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους.
Οι δύο ερωτευμένες κυρίες είχαν φτάσει στο νησί για διακοπές αγνοώντας το γεγονός ότι οι Αστυνομικές αρχές του νησιού ήταν ενήμερες για την παρουσία τους, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από συγκεκριμένα άτομα.
Όταν οι αστυνομικοί της σταμάτησαν για έλεγχο στις 28 Αυγούστου, κατάφεραν να εντοπίσουν ποσότητα κοκαΐνης σε εννιά συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.
Η 33χρονη πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Θ.Ρ και η 30χρονη φίλη της Α.Γ. (τα πλήρη στοιχεία και των δύο είναι στην διάθεση του site) συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για ένα βράδυ.
Παραπέμφθηκαν στην επομένη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, η οποία τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο πρώην σύζυγός της πληροφορήθηκε το γεγονός λίγες ημέρες αργότερα από δημοσιογράφους.

Ο έρωτας για μια άλλη γυναίκα

Μάλλον δεν φανταζόταν ποτέ ότι η πρώην σύζυγός του που τον εγκατέλειψε  για μια άλλη γυναίκα, θα βρισκόταν μπλεγμένη σε υπόθεση ναρκωτικών.
Όταν την γνώρισε πριν μερικά χρόνια, πίστεψε ότι στο πρόσωπό της είχε βρει την ιδανική γυναίκα, αυτή με την οποία θα ήταν για πάντα μαζί. Ο έρωτας του ζευγαριού κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας και η γέννηση του παιδιού τους, λίγους μήνες αργότερα φαινόταν να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.
Δυστυχώς για τον ίδιο, ο έρωτας είναι τυφλός και ενίοτε έρχεται και αναστατώνει τις ζωές των ανθρώπων, όταν νομίζουν ότι όλα κυλούν ιδανικά στην οικογενειακή τους καθημερινότητα.
Όταν η σύζυγός του ερωτεύθηκε παράφορα μια άλλη γυναίκα και του το ανακοίνωσε, το διαζύγιο ήταν η μόνη λύση, μόνο που αποδείχτηκε πολύ σκληρό.
Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται πλέον σε μια σκληρή αντιδικία και στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούστηκαν πιπεράτες λεπτομέρειες για τις δύο ερωτευμένες κυρίες που αναζήτησαν μετά το πέρας της δίκης «καυτές» ερωτικές στιγμές στην Φολέγανδρο, έχοντας μαζί τους όπως είδαν και οι αστυνομικοί που τις συνέλαβαν το… κατάλληλο διεγερτικό, για να απογειωθεί ακόμη περισσότερο το πάθος τους.

protothema.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή