Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν οι Κατακόμβες στη Μήλο (Photos)

Όπως κάθε χρόνο με την καθιερωμένη λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος οι Κατακόμβες στη Μήλο . Το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε εσπερινός στον χώρο των Κατακομβών , επικεφαλής του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου ,του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου , του Μητροπολίτη Σερρών κ. Νιγρίτη και όλου του ιερού κλήρου της Μήλου.

Την Ιερά πομπή στον χώρο των Κατακομβών συνόδευσε η φιλαρμονική του Λιμενικού σώματος Μήλου . Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου με την χορωδία του συλλόγου “Μηλίων Τέχνες” με την διεύθυνση της Έρρικας Κυρίτση ,την  χορευτική παραδοσιακή ομάδα του Κ.Α.Π.Η Μήλου και την φιλαρμονική του Λιμενικού σώματος. Κέρασμα προσφέρθηκε από την Φιλανθρωπική και Φιλοπρόοδο Αδελφότητα Τρυπητής και από την πρόεδρο κυρία Ζαχαρούλα Ρηγοπούλου.  Μετά την θεία λειτουργία στον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου τιμήθηκε η κυρία Τούλα Γκαρκαμπούνα για την πολύχρονη υπηρεσία της στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Μήλου και έγινε μια μικρή τελετή χειροθεσίας αναγνώστου του Φιλιππή Παναγιώτη.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης , ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μανώλης Μικέλης ,ο βουλευτής Κυκλάδων και υποψήφιος της Ν.Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης ,οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων

της Ν.Δ Κατερίνα Μονογυιού ,Δέσποινα Πρίνια , Μάρκος Καφούρος και Φίλλιπος Φόρτωμας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γ.Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γ.Λεονταρίτης,ο διοικητής του Α.Τ Μήλου Μηνάς Μακρίδης και ο υποδιοικητής, ο Λιμενάρχης  Βασίλης Βαρδαξής ,ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Γιάννης Μουσταφάς , διοικητής 1ου λόχου Εθνοφυλακής Μήλου ,ο Ειρηνοδίκης Μήλου κ. Γιώργος Μέγγος , ο Έπαρχος Μήλου κ. Νίκος Βενάκης , η νεοεκλεγείσα Έπαρχος κυρία Έλλη Χωριανοπούλου ,ο κ. Αθανάσιος Κεφάλας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “Imerys” , οι πρόεδροι των συλλόγων Μηλίων Πειραιά και Κατακομβών ,ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου κ. Χάρης Μπαμπούνης και πολύς κόσμος.

 

 

SHARE