Έπιασε 2 τεράστιους τόνους συνολικού βάρους 470 κιλών στην Σέριφο

Αυτό θα πει καλή ψαριά ! ΄Επιασε 2 τεράστιους τόνους συνολικού βάρους 470 κιλών.

Δεν το πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες , όταν  σήκωσαν στην Σέριφο τα δίχτυα τους. Τύχη βουνό δεν μπορείς να το πείς καθώς , σύμπτωση επαναλαμβανόμενη , παύει να είναι σύμπτωση για το γνωστό Καπετάν Παντελή Αμμοργιανό. Ο Ικανότατος ψαράς, μέσα σε δύο ημέρες έχει 2 στις 2 καλές ψαριές, πιάνοντας χτές ένα Κιτρινόπτερο τόνο βάρους 270 κιλών και σήμερα ακόμα ένα τόνο, βάρους 200 κιλών και μήκους 2.15 μέτρων.

Όπως δήλωσε ο Επαγγελματίας Ψαράς, ο τόνος ψαρεύτηκε στην Σέριφο, εκεί που συνηθίζει να ψαρεύει μαζί με το πλήρωμα του και παραδόθηκε στην Σύρο, σε Φορτηγό-Ψυγείο μεταφορικής εταιρείας, για να μεταφερθεί στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και στην συνέχεια να πουληθεί στην Ιαπωνία.

Αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να δουν την εντυπωσιακή ψαριά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Καπετάν Παντελής, είναι από τους φούρνους Ικαρίας και συγκεκριμένα από το νησί Άγιο μηνά.

Ο Ψαράς καμάρωνε δικαιολογημένα δίπλα στο «θηρίο» για την ψαριά του, γιατί το γευστικότατο ψάρι θα καταλήξει σε πολλά τραπέζια και θα του επιφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Cyclades24.gr

SHARE