Στη Μήλο ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερµπεργκ !

Ήταν ένα ταξίδι – εξπρές στην Ελλάδα, τη µυστικότητα του οποίου θα ζήλευαν ακόµη και αρχηγοί κρατών ή σταρ του Χόλιγουντ. Ο Μαρκ Ζάκερµπεργκ, µαζί µε τη σύζυγό του, απόλαυσε διακοπές στην Αθήνα και στα νησιά του Αιγαίου περνώντας κυριολεκτικά απαρατήρητος. Μέχρι την τελευταία ηµέρα του ταξιδιού, όταν αποφάσισε να δηλώσει την παρουσία του στη χώρα µας αναρτώντας µια φωτογραφία του ζευγαριού από τον Παρθενώνα, ο δισεκατοµµυριούχος ιδρυτής του Facebook κινήθηκε ινκόγκνιτο από την Αθήνα µέχρι τη Μήλο.

Ο βασιλιάς των social media και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, επέλεξαν την Ελλάδα προκειμένου να γιορτάσουν την 7η επέτειο του γάμου τους, έπειτα από μια μίνι περιοδεία στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ο Αμερικανός κροίσος και η 34χρονη παιδίατρος έφτασαν στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή και αμέσως κατευθύνθηκαν στη Μαρίνα του Φλοίσβου όπου τους περίμενε η θαλαμηγός που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους.

Το deal με την πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε κλειστεί από τις ΗΠΑ και μέσα στους όρους της συμφωνίας ήταν να τηρηθεί άκρα μυστικότητα από το πλήρωμα για την παρουσία του ζεύγους Ζάκερμπεργκ.

Πρώτος σταθμός της κρουαζιέρας ήταν η Δήλος. Εκεί το ζεύγος έμεινε για αρκετές ώρες και ενημερώθηκε για την ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Επόμενος σταθμός ήταν η Μήλος, την οποία ήθελε να επισκεφθεί η Πρισίλα Τσαν, από τις εξαιρετικές κριτικές που είχε διαβάσει. Το ζευγάρι κολύμπησε σε απόκρυφες παραλίες και την επόμενη μέρα, η κρουαζιέρα στις Κυκλάδες συνεχίστηκε.

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη. Και πάλι είχαν πάρει όλα τα μέτρα, ώστε να περνούν απαρατήρητοι. Στην τελευταία τους βόλτα επί ελληνικού έδαφος, περπάτησαν στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και κατέληξαν μέσα από το Ηρώδειο στον Παρθενώνα. Από το πρόγραμμά τους δεν έλειψε και το μουσείο της Ακρόπολης.

ethnos.gr

SHARE