“Πέτα , Λούδα” ! παιδική παράσταση στο ΕΠΑ.Λ.Μήλου

Την Παρασκευή 18  και το Σάββατο 19 Μαίου το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο « White Puppet» παρουσιάζει  στην αίθουσα του ΕΠΑ.Λ. Μήλου και ώρα 7:00 το απόγευμα,την παράσταση “Πέτα, Λούδα!” για παιδιά 2,5-5,5 ετών .
Μια παραμυθένια ιστορία από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο « White Puppet ” με εικόνες στην άμμο που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους, υπέροχη μουσική και ενεργή συμμετοχή των παιδιών που θα βοηθήσουν τη μικρή κάμπια Λούδα να γίνει μία Πεταλούδα! Στο τέλος της παράστασης μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να ζωγραφίσουν εικόνες με την άμμο μαθαίνοντας την υπέροχη τέχνη του Sand Art! “Πέτα, Λούδα!”
Μια παράσταση για παιδιά  με ηθοποιούς, κούκλες, θέατρο σκιών, τεχνική του SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών! Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας μικρής κάμπιας, που τη λένε Λούδα, που ήθελε να γίνει μια πεταλούδα και να πετάξει. Όταν όμως παρ’όλες τις προσπάθειες και τις προπονήσεις δεν τα καταφέρνει, ανακαλύπτει πως οι καλές μας πράξεις και τα όνειρά μας είναι αυτά που μας ανοίγουν τα φτερά και μας κάνουν να πετάξουμε!
Στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών φτιάχνοντας την ΛΟΥΛΟΥΔΟΥπολη και ομορφαίνοντας τον κόσμο γύρω της καταφέρνει και γίνεται μια πανέμορφη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ! Στην παράσταση αυτή, παράλληλα με την ηθοποιό και τις κούκλες, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο παιδικό θέατρο στην Ελλάδα η τεχνική του SAND ART. Πρόκειται για ζωγραφική με άμμο πάνω σε ένα τραπέζι με φωτισμένη γυάλινη επιφάνεια. Η ηθοποιός ζωγραφίζει με άμμο εικόνες τις οποίες τα παιδιά παρακολουθούν καθώς σχηματίζονται, σε μεγάλη οθόνη μέσω βιντεοπροβολής.
Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Ιρίνα Μπόικο
Διάρκεια: 50 λεπτά

SHARE