Ο “χοντρός”, ο “Καλαματιανός” και το “αφεντικό” όλα τα λεφτά στο δημοτικό συμβούλιο Μήλου

Δυο συνονόματοι δημοτικοί σύμβουλοι , ο Νίκος Μάλλης και ο Νίκος Τραπατσέλης έκλεψαν την παράσταση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο από τον… συνήθη «ύποπτο» δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη. Με τις ατάκες τους πρόσφεραν γέλιο αλλά έστειλαν και «μηνύματα» που φανερώνουν ότι, η διαφαινόμενη οικονομική ανάσταση των νησιών των Κυκλάδων , μέσω του τουρισμού, ντόπιου και ξένου δεν εξαφανίζουν την αγωνία για την οικονομική τραγωδία.

Άγριο σαν την σοροκάδα των Πολλωνίων το ξέσπασμα του μακροβιότερου δημοτικού συμβούλου Νίκου Μάλλη. «Ο χοντρός και ο Καλαματιανός μας ρούφηξαν το αίμα, μας έκλεψαν , δεν πάω  να ψηφίσω. Τι να ψηφίσω ;; Όλοι είναι κλέφτες!», κραυγάζει ο ορκισμένος Ολυμπιακός Νίκος Μάλλης «Βουργάς».

Ο Νίκος Τραπατσέλης , ο τελευταίος εκλεγμένος κοινοτάρχης του Αδάμαντα, όταν ακούει για αεροδρόμιο στη Μήλο , είτε νέο , είτε μικρό, είτε μεγάλο μπουρινιάζει. Χθες τα άκουσε ο δήμαρχος , τον κατηγόρησε στα ίσια, ότι το ξαναζέσταμα του «μεγάλου» είναι προεκλογικό τέχνασμα. Με ανάλογο ύφος σχολίασε ο Τραπατσέλης : «Σας ακούω να λέτε , για νέο , μικρό, μεγάλο αεροδρόμιο και κατέληξε : «το αφεντικό της Μήλου το ρωτήσατε για το νέο αεροδρόμιο ;;;».

Στις ατάκες του Νίκου Τραπατσέλη και του Νίκου Μάλλη βρίσκεται όλο το «ζουμί» του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου , στο οποίο ο κ. Δαμουλάκης είχε ένα ήσυχο βράδυ με τον Αντώνη Καβαλιέρο , τον οποίο έφερε και πάλι στα «νερά» της  η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Πολύ κουβέντα έγινε για τις κεραίες της κινητής, ομόφωνα το συμβούλιο αποφάσισε να απομακρυνθούν όλες οι κεραίες που στερούνται αδείας και όσες βρίσκονται μέσα στα χωριά. Τις καταγγελίες για τις παράνομες κεραίες συνοδεύουν και φωτογραφίες από την κεραία σε δεξαμενή σπιτιού στον Πέρα Τριοβάσαλο που πρώτο το Milos Voice αποκάλυψε.

Πρόσφεραν στην κουβέντα για την κινητή ο Φραγκίσκος Ζούλιας , ο Μανώλης Μικέλης , ο Αντώνης Νίνος και η πρόεδρος του Δ.Σ Σοφία Βαμβακάρη. Ο προκάτοχος της στον ίδιο θώκο Αβέρκης Γαιτανής  είχε άποψη για όλα, με θεσμικό δικαίωμα.

Φυσικά το νερό της αφαλάτωσης είχε ένα κομμάτι από την συζήτηση . Ο δήμαρχος επανέλαβε ότι έχει βελτιωθεί η ποιότητα του νερού και ότι σύντομα η ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε θα προμηθεύει το νησί με φθηνότερο νερό.

SHARE