Ο Δήμος Μήλου συγχαίρει τον Παμμηλιακό για τα “1α παιδικά Ζερβίνια”.

Ο δήμαρχος Μήλου εκφράζει στον Παμμηλιακό Α.Σ., τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων στίβου με την ονομασία «1α παιδικά Ζερβίνια» που διεξήχθησαν  στο Δημοτικό Στάδιο  το Σάββατο και την Κυριακή  1 και 2 Ιουνίου, αλλά και για την ιδιαίτερα επιτυχημένη τελετή λήξης των Ακαδημιών του, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη συμμετοχή την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Μήλου.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μικρούς αθλητές που αγωνίστηκαν, στους προπονητές  καθώς και σε όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.

Πάνω από όλα, ευχαριστεί τον Παμμηλιακό Α.Σ. για το όραμα του και την δυνατότητα που δίνει στα παιδιά του νησιού μας να γνωρίσουν τα αθλήματα του στίβου και να τα αγαπήσουν.

Ο Δήμος μας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του,  θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Παμμηλιακού και όλων όσων αγωνίζονται για να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μας τις αγνές αξίες το πάθος και την αγάπη για τον αθλητισμό, δημιουργώντας «μαγιά» για την δημιουργία νέων αθλητών στο νησί μας.

SHARE