Οι νέοι 18-30 ετών εξερευνούν το Αιγαίο !

Μια πρωτότυπη δράση για νέους 18-30 ετών διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας τους την ευκαιρία να ταξιδέψουν από 7 έως 10 ημέρες το καλοκαίρι του 2019 σε νησιά του Αιγαίου και να γνωρίσουν συγχρηματοδοτούμενα έργα από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα επιλεγούν 6 νικητές οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε μια από τις 3 διαδρομές:

Διαδρομή 1: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη

Διαδρομή 2: Κύθνος, Σίφνος, Κίμωλος, Μήλος

Διαδρομή 3: Κάλυμνος, Κως, Ρόδος

Σε κάθε διαδρομή οι νέοι θα επισκέπτονται συγχρηματοδοτούμενα έργα και δράσεις και θα έρχονται σε επαφή με την ιστορία των νησιών και τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους θα φωτογραφίζουν, θα βιντεοσκοπούν και θα κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλοντας την εμπειρία τους. Όταν ολοκληρωθούν και οι τρεις διαδρομές, θα συγκεντρωθεί το υλικό και θα δημιουργηθεί ένα βίντεο μικρής διάρκειας, το οποίο θα παρουσιαστεί (πιθανά και από τους ίδιους) σε εκδηλώσεις δημοσιότητας και σε συναντήσεις του δικτύου πληροφόρησης και επικοινωνίας.

Αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται έως τις 30/4/2019 στη διεύθυνση notioaigaio@mou.gr με ηλεκτρονικό μήνυμα, που θα περιλαμβάνει ένα σύντομο βίντεο (διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων), όπου οι ενδιαφερόμενοι θα παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τα κίνητρά τους για να συμμετάσχουν στο Explore the Aegean καθώς και 2-3 ποιοτικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://pepna.gr/el/news/explore-aegeanews

Tornos News

SHARE