Οι νέοι δίνουν ανάσα στο Σύνδεσμο Μηλίων Πειραιά

 Στη προσπάθεια του Συνδέσμου μας να προσελκύσουμε νέους στο εντευκτήριό μας, δημιουργήσαμε δύο εκδηλώσεις για τους φοιτητές που φοιτούν στην Αθήνα και τον Πειραιά. Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου μας και με την προσπάθεια του υπεύθυνου για την οργάνωση της νεολαίας μέλους του Δ.Σ. μας Νικολάου Ψαθά, στις 25 Ιανουαρίου 2014 κάναμε την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νεολαία, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Προσήλθαν περίπου 50 νέοι, φοιτητές ως επί το πλείστον,  έκοψαν την πίτα τους, έφαγαν τα εδέσματα που προσέφερε ο Σύνδεσμός μας και χόρεψαν. Μερικά από αυτά τα παιδιά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν σε ότι μπορούν για να δημιουργηθεί η ομάδα νέων του Συνδέσμου μας. Και έτσι την επόμενη εκδήλωσή τους την ανέλαβαν ο Νικόλας Ψαθάς μαζί με τον Γιάννη Κυρίτση βοηθούμενοι συγχρόνως και από άλλα παιδιά. Δημιουργήσανε την εκδήλωση του αποκριάτικου χορού τους (μασκέ)  στη λέσχη μας, στην οποία προσήλθαν περίπου 45 παιδιά.

Στη δεύτερη αυτή συνάντηση υπήρχε περισσότερος ενθουσιασμός και κέφι στα παιδιά τα οποία εξέφρασαν την επιθυμία να συναντιώνται κάποιες μέρες στη λέσχη να διασκεδάζουν και να ανταλάζουν απόψεις. Επίσης αποφάσισαν να δημιουργήσουν χορευτικό του Συνδέσμου το οποίο θα παρουσιάσουμε  στην εκδήλωση της 4ης Αμφικτυονίας Πειραιώς  που θα γίνει στις 13,14,15 και 16 Ιουνίου 2014 στη Πλατεία Κανάρη στον Πειραιά.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Η ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ-ΤΟΜΠΑΛΙΔΟΥ              ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ

SHARE