Η Πλακιώτικη Ένωση παρουσίασε το ημερολόγιο της για το 2014

Κατά την 7η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου στις Πλάκες Μήλου στις 28/11/13 συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τα μέλη τα παρακάτω.
1)      Συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την παραλαβή των ημερολογίων και τους τρόπους διάθεσης τους  μέσω των μελών του Συλλόγου μας, και μέσω των καταστημάτων «Οψιδιανός» στον Αδάμαντα, «Γενικής ταχυδρομικής» στον Καρόδρομο και «Εκθεσιακό κέντρο Αννα Κολιαράκη» στις Πλάκες στην τιμή των 5 ευρώ και στον Πειραια στην διευθυνση «ΑΓΧΙΑΛΟΥ 230 & Σπάρτης (ταμπούρια) και στο γραφείο του Συλλόγου ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
2)      Συζητήθηκαν λεπτομέρειες και προγραμματισμός της  εκδήλωσης « Χριστουγεννιάτικο BAzzar” με  χειροποίητες δημιουργίες από μέλη του Συλλόγου μας και είδη προσφορά του» καταστήματος «Οψιδιανός» Αδάμαντα κατά την περίοδο 7/12-15/12 και ώρα 5μμ-7μμ στο γραφείο του συλλόγου μας
3)      Προγραμματίστηκαν οι τελικές  ενέργειες   για την τοποθέτηση της Χριστουγεννιάτικης φάτνης σε κεντρικό σημείο του Χωριού.
4)      Συζητήθηκαν οι νέες προτάσεις που θα κατατεθούν άμεσα  στον Δήμο Μήλου,  όσον αφορά τα α) την λειτουργία του πολεμικού καταφυγίου στου Φλάρη, β)το αίτημα για έργο ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του δρόμου Μερσύνια-Βουνάλα (μετά από συνεννόηση και σχετικό αίτημα και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τριοβασάλου), και γ) την πρόταση για συμμετοχή σε οποιαδήποτε επιτροπή συσταθεί από Πολιτιστικούς συλλόγους του Νησιού για το θέμα της Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης
5)      Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την εξεύρεση χορηγών για την επισκευή της Παιδικής χαράς Πλακών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας ΕΛΟΤ.

Σημ: : όλες οι επιστολές που λαμβάνει η αποστέλλει το Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης είναι Διαθέσιμες από τις αρχές του Απριλίου στην σελίδα της «Πλακιώτικης ένωσης» στο Facebook  https://www.facebook.com/PlakiotikhEnoshs

Εκ μέρους το Δ.Σ. της Πλακίωτικης Ένωσης

Ο Πρόεδρος                                                                                        Η γεν. Γραμματέας

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου                                                                        Αγγελική Κολιαράκη

……………………………………………………………………..

Ημερολόγιο 2014 “Πλακιώτικης  Ένωσης”..
Eυχή .. να έχουμε μια καλή Νέα χρονιά, συνοδευόμενη από ωραίες εικόνες, αναμνήσεις από το χθές και το σήμερα..
Όπου και αν βρισκόμαστε, στο σπίτι μας, στην δουλειά μας, να έχουμε «κομμάτι» από το νησί μας , την Μήλο μας, και το χωριό μας, τις Πλάκες !
Ένα ημερολόγιο φτιαγμένο με μεράκι  από εμάς, με  φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησαν φίλοι μας, κάτοικοι των Πλακών και μέλη του Συλλόγου μας!
Περιλαμβάνει Φωτογραφίες από το αρχείο του Συλλόγου μας, το προσωπικό αλμπουμ  του καθενός, αλλά και το χόμπι πολλών μας, να παίρνουμε μια φωτογραφική μηχανή και να αποτυπώνουμε το καθετί που μας τραβάει την προσοχή..
Τέλος περιλαμβάνει φωτογραφίες που επιλέχθηκαν από επισκέπτες  της ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε από τις 01/05/2013- 01/10/2013 στο γραφείο του συλλόγου  μας υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Μήλου!
Ευχαριστούμε όλους όσους μας παραχώρησαν φωτογραφίες για την Έκθεση μας και εν τέλει για το ημερολόγιο αυτό αλλά και όλους εσάς που αγοράζοντας το, στηρίξατε οικονομικά την προσπάθεια μας , για την δημιουργία του αλλά και την οικονομική στήριξη του συλλόγου μας

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Εκ του Δ.Σ. της Πλακιώτικης Ένωσης

 

SHARE