Η Πλακιώτικη Ένωση προσφέρει αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Μήλου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά την πρώτη αποστολή της ποσότητας των πλαστικών καπακιών που σας στείλαμε τον Ιούνιο του 2013( 3 κούτες), αλλά και τις 2 νέες αποστολές που κάναμε στις 16/10/130( 7 κούτες) και 07/11/2013 (7 κούτες) είναι στην πρόθεση μας να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη προσπάθεια σαν Πολιτιστικός σύλλογος, αλλά και με την σύμπραξη τουριστικών επιχειρηματιών του  νησιού μας, με  οποιονδήποτε τρόπο  τον σύνδεσμο σας  ή μέλη αυτού.

Η Πλακιώτικη Ένωση είναι ένας σύλλογος με 15ετή ιστορία στα τοπικά Πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας. Μετά και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ τον Ιανουάριο του 2013, έχει ως σκοπό την αυτοδύναμη οικονομική ύπαρξη του αλλά και την παράλληλη ανάληψη πρωτοβουλιών για την στήριξη και άλλων αξιόλογων συλλόγων με κάθε δυνατό τρόπο , οικονομικό και «ανταποδοτικό» παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Πρωτοβουλίες όπως η πιλοτική προσαρμογή της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα όρια του οικισμού του συλλόγου μας, η συλλογή πωμάτων για την αγορά αμαξιδίων η ορθοπεδικών ειδών, αλλά και η συλλογή ρούχων ενηλίκων και ανηλίκων και παιδιών ( με την βοήθεια της Ενορίας μας Αγ. Χαραλάμπους Πλακών), είναι..μόνο η Αρχή!

Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τον Σύλλογο μας. ως επόμενο αποδέκτη της αποστολής από εσάς ενός αναπηρικού αμαξιδίου, η ενός φορείου μεταφοράς ασθενών η και ορθοπεδικών ειδών με σκοπό την άμεση δωρεά τους από εμάς, στο Κέντρο Υγείας Μήλου και το Περιφερειακό Ιατρείο Κιμώλου που τα έχουν τόσο ανάγκη

Εκ μέρους το Δ.Σ. της Πλακίωτικης Ένωσης

Ο Πρόεδρος                                                                                                           Η γεν. Γραμματέας

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου                                                                        Αγγελική Κολιαράκη

SHARE