Η Μήλος γλέντησε ως το πρωί για το Κέντρο Υγείας

Οι κάτοικοι της Μήλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης του Κέντρου Υγείας . Μαζικά συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες στο Κέντρο Ρεμέντζο το ίδρυμα στήριξης , η διοικούσα επιτροπή του Κέντρου Υγείας Μήλου , το Supermarket “Βιδάλης” και τα “Γλαρονήσια”.

Το κατάστημα “Βιδάλης”  πρόσφερε στην λαχειοφόρο αγορά 50 δωροεπιταγές για αγορές από το κατάστημα του Αδάμαντα καθώς και όλα τα προιόντα που ετοίμασαν και πρόσφεραν τα  “Γλαρονήσια” στο πλούσιο δείπνο. Δυο γυναίκες ήταν οι μεγάλες τυχερές της λαχειοφόρου. Πρόκειται για την κα. Πόπη Μάλλη , σύζυγος του διευθυντή του ΚΥΜ κ. Ηλία Αποστολόπουλου και η συμπολίτισσα κα. Φλωρεντία Βλάχου. Η κάθε μια κέρδισε από ένα scooter “Yamaha” προσφορά της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

iskym_ekdilwsh1

Το κέφι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα με την μουσική…φροντίδα ντόπιων καλλιτεχνών. Τους συμπολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα , ευχαρίστησαν με σύντομους χαιρετισμούς ο διευθυντής του ΚΥΜ και ο πρόεδρος του ΙΣΚΥΜ κ. Πέτρος Βαμβακάρης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης , ενώ από τους υποψήφιους για τις δημοτικές εκλογές έδωσε το παρόν ο κ. Δημήτρης Ψαθάς.

iskym_ekdilwsh2

SHARE